Kurs ruskog jezika u Leskovcu

Успешно отворен курс руског језика у Лесковцу

Након отварања курса руског језика на Високо техничкој школи струковних студија у Нишу, са великим задовољством дана 01.03.2018. године, заједничким снагама удружења Иницијатива за комуникацију и сарадњу ИКС, Високе технолошко уметничке школе у Лесковцу, удружења студената Високе технолошко уметничке школе у Лесковцу и Припремног факултета за иностране грађане Белгородског државног технолошког универзитета В.Г. Шухов,  отворен је курс руског језика, који ће се одржавати једанпут недељно у просторијама школе.

 

Удружење ИКС активно ради на промоцији руског језика и културе, и наша идеја је да се што више младих људи заинтересује за руски језик.

Радиће се по програму Припремног факултета за странце који чини део Белгородског државног технолошког универзитета В. Г. Шухов (Белгород, Русија).

За студенте, наставно особље и сараднике Високе техничке школе струковних студија у Нишу курс је БЕСПЛАТАН.

 

Полазнике курса ће предавач Исидора Јакшић упознати са основама руског језика, и по успешно прођеном тестирању, полазници ће добити сертификат од удружења ИКС и Припремног факултета за иностране грађане БДТУ В.Г. Шухов, о стеченом одређеном нивоу знања.

 

Нашим полазницима желимо пуно среће у предстојећем раду и да што пре посете Русију.

До встречи в России!

Објављено 02.03.2018. године.

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com