Novi partner udruzenja IKS

Нови партнер удружења ИКС

Удружење ИКС наставља да корача сигурним кораком. Дана 27.11.2017. год.  у Белгороду потписан је споразум о сарадњи између Иницијативе за комуникацију и сарадњу и Припремног факултета за странце Белгородског државног технолошког универзитета В.Г. Шухов  ради остваривања заједничких циљева и активно сарађивање у области образовања и иновација као и активног рада на промоцији и унапређивању курса руског језика на бази Високе техничке школе струковних студија у Нишу.

 

На састанку на коме су присуствовали декан Припремног факултета за странце Белгородског државног технолошког универзитета В.Г. Шухов  Јелена Николајевна Љогочкина и чланови удружења Иницијатива за комуникацију и сарадњу Александар, Снежана и Немања Лакетић, је такође договорено стручно усавршавање предавача на бази Припремног факултета у Белгороду, обезбеђивање програма, заједничког тестирања полазника курса, као и издавање сертификата за одређени ниво знања руског језика од стране Припремног факултета у Белгороду.

 

Полазнике курса руског језика очекује много нових новости и интересантних догађаја.

После  потписивања споразума, председнику удружења ИКС Александру Лакетићу свечано је уручен сертификат за успешно положени испит из руског језика, за ниво знања Ц1.

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com