Novi partner udruzenja IKS

Нови партнер удружења ИКС

Удружење ИКС наставља да корача сигурним кораком. Дана 27.11.2017. год.  у Белгороду потписан је споразум о сарадњи између Иницијативе за комуникацију и сарадњу и Припремног факултета за иностране грађане Белгородског државног технолошког универзитета В.Г. Шухов  ради остваривања заједничких циљева и активно сарађивање у области образовања и иновација као и активног рада на промоцији и унапређивању курса руског језика на бази Високе техничке школе струковних студија у Нишу.

 

На састанку, на коме су присуствовали декан Припремног факултета за иностране грађане Белгородског државног технолошког универзитета В.Г. Шухов  Јелена Николајевна Љогочкина и чланови удружења Иницијатива за комуникацију и сарадњу Александар, Снежана и Немања Лакетић, је такође договорено стручно усавршавање предавача на бази Припремног факултета у Белгороду, обезбеђивање програма, заједничког тестирања полазника курса, као и издавање сертификата за одређени ниво знања руског језика од стране удружења ИКС и Припремног факултета за иностране грађане БДТУ В.Г. Шухов.

Полазнике курса руског језика очекује много нових новости и интересантних догађаја.

 

После  потписивања споразума, председнику удружења ИКС Александру Лакетићу свечано је уручен сертификат за успешно положени испит из руског језика, за ниво знања Ц1.

Објављено 27.11.2017. године.

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com