Popularizacija realnog aikida

Популаризација реалног Аикида у Русији и Србији

Чланови удружења ИКС заједно са директором Института за српски језик и комуникације Викторијом Рјапухином,имали су велико задовољство и част да се упознају и разговарају са великим мајстором и једним од оснивача светског центра реалног аикидоа Братиславом Стајићем (црни појас 9.дан). Мајстор Братислав је активно водио семинаре полицији, специјалној јединици СОБР (Русија), Вишој школи за унутрашње послове (одељење:Интерпола), специјалним јединицама МЧС а од 1997. год, је 5 година обучавао Специјалне јединице Министарства унутрашњих послова Србије.2003. године у Кући Славних за борилачке вештине Сједињеним Америчким Држава, у Даласу, у држави Тексас, добија признање Најбољи инструктор борилачких вештина на свету.

 

На састанку са мајстором Братиславом Стајићем се разговарало о наставку сарадње у виду популаризације реалног Аикидоа у Русији и Србији, као и о семинару следеће године на фестивалу “Српски дани у Черноземљу”.

 

Након састанка чланови удружења ИКС присуствовали су одржавању семинара на коме је мајстор Братислав Стајић показао вештине реалног АИКИДО.

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com