Rusko-srpsko humanitarno vece poziv

Позивамо Вас на руско-српско хуманитарно вече "Братском Нишу од Белгорода"

reklama
reklama1

Драги пријатељи, желимо да Вас обавестимо да ће се 22 марта 2018. године, у Народном позоришту у Нишу одржати руско-српско хуманитарно вече “Братском Нишу од Белгорода” са почетком у 16 часова, у организацији удружења Иницијатива за комуникацију и сарадњу ИКС (Ниш, Србија) и Института за српски језик и комуникације БДТУ В.Г. Шухов (Белгород, Русија). 

Руско-српско хуманитарно вече састојаће се из уводног дела, продаја сувенира и предмета са руском тематиком и музичким програмом (концертом). Сва прикупљена средства биће усмерена Националном удружењу родитеља Нурдор, који се боре за бољи и лепши живот деце оболеле од карцинома.

Такође, се захваљујемо нашим партнерима, који помажу у остваривању наше идеје, Градској Општини Пантелеј, Народном позоришту у Нишу, Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака Нурдор, Белгородском државном технолошком универзитету В.Г. Шухов, Студију дизајна “ART VICTORY”, и свим нашим пријатељима који учествују у организацији. Детаљан програм вечери биће накнадно објављен. Улаз је бесплатан! Очекујемо вас у што већем броју!

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com