VTS A1 testiranje

Тестирање за ниво А1 познавања руског језика на ВТШ-у НИШ

На наше велико задовољство, у просторијама Високе техничке школе струковних студија у Нишу, по први пут се одржало тестирање из знања руског језика. Полазници нашег курса су показали одличне резултате и тиме савладали прву препреку у освајању руског језика (ниво знања А1). Посебно бисмо хтели да похвалимо Душан Костић за упорност и показан максимални резултат – више од 90% бодова на тесту.

Такође желимо да се захвалимо лектору руског језика Татјани Матјушкиној на великој помоћи у спровођењу тестирања. Ова сарадња је резултат добре и успешне комуникације са Припремним факултетом за иностране грађане БДТУ В.Г. Шухов (Белгород, Руска Федерација) у оквиру пројекта удружења ИКС “Студенти за студенте”, која предвиђа популаризацију руског језика у Србији на волонтерској основи. Велику захвалност дугујемо нашим члановима Владиславу Петојану и Исидори Јакшић за помоћ у организацији и спровођењу тестирања, као и студентима-предавачима  Милици Медић, Тамари Јевремовић, Николети Нојић, Даци Васић,  које су успеле да одлично припреме студенте.

 

Наше полазнике курса очекује у скорије време уручивање сертификата, који ће бити издати од стране удружења ИКС и Припремног факултета за иностране грађане БДТУ В.Г. Шухов. Хвала свима који су на овај начин решили да се што више приближе братском руском народу!

 

Удачи и до скорых встреч!

Радно време

Понедељак-недеља: 08:00-22:00

Контакт

Адреса: Студеничка 48 Г/3
Телефон: +381 69 4148688, +381 64 0012257
Email: iksinicijativa@gmail.com